Zaměřte se na detaily a vyhrajte fotoknihu 

soutěže | říjnová soutěž na téma Detail | úterý  1. 10. 2019 - čtvrtek 31. 10. 2019 | Přihlášená alba  | Výsledky

 

Říjnové fotoknihy rozdáme za fotky nejzajímavějšího detailu přírody. Vezměte foťák do přírody a udělejte zajímavý detail, se kterým zaručeně vyhrajete fotoknihu nebo slevu na fotodárky. Těšíme se, až se na vaše fotky detailně zaměříme!

 

 

Kromě toho můžete také hlasovat pro jiného fotografa. Máte jeden hlas, který snadno přidělíte kterémukoli snímku a pomůžete jeho autorce nebo autorovi vyhrát fotodárky zadarmo.

Co všechno můžete vyhrát

S prázdnou v rajčatové soutěži neodejde nikdo. Každý soutěžící získá poukázku na 30% slevu z celkové ceny na jednu objednávku fotoradostí.

Vítězové zvolení odbornou porotou se mohou těšit na:

  1. místo: fotokniha v hodnotě 1 000 Kč zdarma
  2. místo: voucher na 50% slevu z celkové ceny na 1 objednávku fotoproduktů
  3. místo: voucher na 40% slevu z celkové ceny na 1 objednávku fotoproduktů 

Zkrátka nepřijdou aní vítězové veřejného hlasování, pro které chystáme:

  1. místo: fotokniha v hodnotě 1 000 Kč zdarma
  2. místo: voucher na 50% slevu z celkové ceny na 1 objednávku fotoproduktů
  3. místo: voucher na 40% slevu z celkové ceny na 1 objednávku fotoproduktů 

S jakými fotkami můžete soutěžit?

Říjnové fotosoutěži vévodí makro fotky z přírody. Vyfoťte detail rostlin, listí nebo živočichů, kteří jsou všude kolem nás a získejte za nejzajímavější fotku hlavní cenu. Hodnotit budeme kvalitnu zpracování, jedinečnost fotky a vaši vlastní invenci. Těšíme se na každý detail vaší fotky!

Jak se zúčastnit?

Jak hlasovat?

O vítězi rozhoduje odborná porota i všichni rajčatoví fotografové. Hlasujte po celou dobu soutěže od  1. 10. do 31. 10. 2019. Stačí jen kliknout na „hlasovat“ u vybraného fotoalba. Každý může dát jeden hlas jakémukoliv soutěžnímu albu,  je tedy možné hlasovat pro více alb. Pokud chcete hlas albu zase odebrat, stačí kliknout na tlačítko „zrušit hlas“. Odborná porota vybere tři nejkrásnější fotky, které odměníme rajčatovými fotodárky.

Do kdy soutěžíme?

  • od 1. 10. 2019 do 31. 10. 2019 vkládejte 1 soutěžní fotografii na stránky Rajče.net a také hlasujte o nejlepší fotografie
  • od 1.11. 2019 do 14. 11. 2019 hlasuje odborná porota 
  • během listopadu  zveřejníme vítězné fotografie

Všechny vouchery odešleme oceněným fotografům v listopadu 2019. Nezapomeňte: platnost poukazů je 2 měsíce a nevztahují se na výrobu fotek ani poštovné.

 

Hodně štěstí v soutěži!

Reklama